Muligheter i Skanska for nyutdannede i 2011 - YPP - Young Professionals Program

FirmaSkanska Norge AS
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.02.2011

Stillingsbeskrivelse

Om du ønsker å være med å gjennomføre de mest spennende byggeprosjektene i Norge i årene som kommer; da har du en fremtid i Skanska.

 

Vi kommer til å ansette ca 70 nyutdannede i 2011, og dette tallet vil øke hvert år frem mot 2015. Vi søker deg som vil være med på vår reise mot å bli den ledende prosjektutvikler og entreprenør i Norge, og som finner motivasjon i vårt mål om å være en et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

 

Young Professionals Program

For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannende og unge nyansatte deltagere i YPP (Young Professionals Program). I tillegg til en spennende arbeidshverdag skal unge nyansatte det første året gjennom ulike samlinger der de blir kjent med hverandre og Skanska. Dette kaller vi Young Professionals Program. I løpet av programmet skal du blant annet bli kjent med kulturen, bygge nettverk, delta på etikk kurs og HMS kurs. Du skal gjennom tre steg, Utforsk 1,2,3 for å fordype deg og bli enda bedre kjent med Skanskas ulike regioner, datterselskaper og besøke et annet Skanska land.

 

Jobb i Skanska

Nesten uansett hvilke deler av byggebransjen du ønsker å jobbe i, så finnes det jobbmuligheter i Skanska. I tillegg til entreprenørvirksomheten som er organisert i entreprenøren Skanska Norge, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseforflytning, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging og stikning og oppmåling.

 

Vi har virksomhet over hele landet, fra Svalbard i Nord til Lindesnes i sør. Vi er en prosjektbasert organisasjon, og har virksomhet der oppdragene finnes, men vi har også faste kontorer i de fleste større byer i Norge.

 

Bygg og Anlegg

Ved å jobbe innen vår byggvirksomhet så vil du være med og bygge boliger, kontorbygg, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre distriktskontor, og arbeide på et prosjekt i nærheten av dette. Du kan reise hjem etter endt arbeidsdag.

 

Ved å jobbe innen anleggsvirksomheten så vil du være med å bygge veier, bruer, kraftstasjoner og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger, og bor på brakke så lenge prosjektet varer. På brakka blir det sørget for mat og rene rom. Innen anlegg arbeider man vanligvis etter en 12 - 9-ordning, dvs. at man jobber 12 dager og har 9 dager fri. Ønsker du å jobbe i våre anleggsregioner, må du søke på et av følgende alternativ: Samferdsel og Energi, Industri, Bro og Marine eller City Builder Oslo.

 

Profil

Høyere utdannelse

 

Tilhørighet

Hele landet

Norge

 

Ved spørsmål om YPP: Hanne Briskerud, 98210197 Liv Henriksen, 98210985

Vis flere stillinger: