Ny utfordrer fra Trondheim

Bente Haugrønning, ex Veidekke, har begynt som administrerende direktør i det nyetablerte eiendomsselskapet Pilar Eiendom i Trondheim.

Haugrønning kom fra stillingen som strategileder i Veidekke Eiendom. Hun har lang erfaring fra eiendomsbransjen blant annet som bygningssjef i Trondheim kommune.

Bak Pilar Eiendom står blant annet Høyre-politiker og eiendomsutvikler Lars Tvete. Han var i sin tid gründer bak det suksessrike Trondheimsbaserte eiendomsselskapet Basale som ble solgt til OBOS i 2006. Andre eiere er Arthur Kalland og Kent Ranum.

– Mange eier eiendommer med store muligheter. Vi vil gå inn som partnere sammen med folk som eier eller har tilgang på eiendom, men som ikke har kapasitet eller kompetanse på å utvikle eiendommen selv. Selskapet vil også utvikle egeneide prosjekter, forteller Haugrønning.

– Vi har spisskompetanse på eiendomsutvikling. Vi vil bidra til å optimalisere verdiene og dermed skape merverdi for de som eier eiendommene, fremholder hun.

– Vår ambisjon er å være en foretrukket samarbeidspartner i Trondheimsområdet, og på sikt også bli en kjent aktør på Østlandet, sier styreleder Lars Tvete.

Pilar Eiendom ble etablert i høst.