Distriktsselger Trøndelag og Nordland

Atlas Copco er et internasjonalt konsern med 34.000 ansatte. Omsetningen på verdensbasis er SEK 64 milliarder kroner. Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS er er selskap i Atlas Copco gruppen innenfor forretningsområdet Construction and Mining Technique. Selskapet har ansvar for markedsføring, salg og service av Atlas Copcos utstyr til anleggs- og gruvekunder i Norge, på Færøyene og Island. Selskapet er lokalisert på Langhus i Ski kommune og har 75 ansatte. Selskapet omsatte produkter og tjenester i 2009 for 368 mill. kroner.

FirmaAtlas Copco as
Fylke
Søknadsfrist19.12.2010

En av våre meget erfarne selgere for distriktene Trøndelag og Nordland nærmer seg pensjonsalder og vi ser etter hans erstatter. Du vil gå i "tospann" med selgeren over en periode for å sikre best mulig erfaringsoverføring. Til den rette kan vi tilby en selvstendig og interessant stilling.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Salg av borvogner og borstål samt ettermarkedsprodukter. Være kundegruppens hovedkontakt. Skape nye samt vedlikeholde og videreutvikle gode og varige relasjoner. Identifisere og utvikle forretningsmuligheter i samarbeid med markedssjefene.

Ønskede kvalifikasjoner:

Erfaring fra anleggsbransjen. Gjerne utdanning relatert til bergverk eller gruvedrift. Utadvendt og kontaktskapende. Analytisk og løsningsorientert. Gode samarbeidsegenskaper. Kommersiell forståelse og innstilling. Gode engelskkunnskaper. Utstrakt reisevirksomhet er en del av jobben.

Lokalisering:

Det er et ønske at du er bosatt i Trøndelag.

 

Personnel manager: Wenche Fossli

Phone: 64 86 03 52/93 81 11 18

Email: wenche.fossli@no.atlascopco.com

Send Application To: wenche.fossli@no.atlascopco.com

 

Vis flere stillinger: