Slår sammen Sperian og Honeywell

Honeywell meldte mandag at de vil slå sammen Sperian Protection og Honeywell Safety Products for å danne et verdensomspennende foretak innen personlig verneutstyr.

Det sammenslåtte foretaket vil hete Honeywell Safety Products og vil fortsatt være en del av virksomheten Honeywell Automation and Control Solutions Life Safety. Nåværende administrerende direktør i Honeywell Safety Products, William Hayes, er utnevnt til administrerende direktør i det sammenslåtte foretaket

- Ved å slå sammen Honeywell Safety Products og Sperian Protection oppnår vi et dynamisk foretak som står godt rustet til å bli den fremste verdensomspennende leverandøren av personlig verneutstyr i bransjen, sier Mark S. Levy, generaldirektør og administrerende direktør i Honeywell Life Safety.

- Å forene disse verdensledende foretakene vil gjøre det mulig for oss å tilby våre kunder de beste løsningene og dra ytterligere fordel av mulighetene som finnes på dette markedet i sterk vekst.

- Sammen vil vi fortsatt ha full fokus på våre kunders behov, sier William Hayes, administrerende direktør for Honeywell Safety Products. - Med et komplett utvalg av sikkerhetsprodukter og løsninger som beskytter fra topp til tå, vil Honeywell Safety Products være i stand til å komme med enestående tilbud som virkelig gir våre kunder valuta for pengene.