Prosjekt- og anleggsledere

Grunnarbeid AS er en allsidig totalentreprenør med virksomheter innen bygg og anlegg. Vårt markedsområde er primært Midt-Norge og vi har siden etableringen i 1986 blitt blant markedets ledende. Store byggeprosjekter for både offentlige og private utbyggere utføres i dag av rundt 330 medarbeidere, og forventet omsetning i 2011 er 600 mill. Grunnarbeid AS har hovedkontor på Ranheim, som ligger ca. ti minutter med bil fra Trondheim sentrum.

FirmaGrunnarbeid AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Grunnarbeid AS har en økende oppdragsmengde og vi søker derfor etter prosjektledere og anleggsledere med relevant og solid erfaring i ledelse, planlegging og gjennomføring av større prosjekter. Du bør tilfredsstille følgende ansvarsområder:

 

-Organisering og rapportering

-Fremdriftsstyring og planlegging

-Sterk fokus på HMS

-Kvalitetssikring i alle ledd

-Materialleveranser

 

Du vil være prosjektets kontaktperson ovenfor underleverandører og ha ansvar for planlegging og gjennomføring. Derfor forventer vi at du har nødvendig bransjeerfaring, samtidig som du trives med utfordrende arbeidsoppgaver. Relevant utdanning, fagbrev og/eller erfaringsbakgrunn vil bli tillagt stor vekt. I tillegg vektlegges personlige egenskaper som selvstendighet, økonomiforståelse samt, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Du er mest sannsynlig utdannet ingeniør på høyskolenivå eller har minimum 5 års relevant erfaring innen tilsvarende stilling. Videre er du selvstendig, har gode samarbeidsevner og høy arbeidskapasitet. Du vil i likhet med våre øvrige medarbeidere bidra til å være med på å bygge Grunnarbeids relasjoner og gode omdømme.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter. Grunnarbeid AS har også egen helsetjeneste og vi er en sertifisert IA-bedrift. På vår nettside www.grunnarbeid.no får du vite mer om Grunnarbeid og våre datterselskaper.

Ytterligere informasjon får du ved å kontakte John Peter Alstad på telefon 73 57 50 11 eller mobil 950 82 176. Spør samtidlig om hvorfor så mange av våre medarbeidere anbefaler Grunnarbeid som arbeidsplass.

Dersom du som kvinne har den kompetansen vi ønsker oss oppfordres du til å søke.

Vis flere stillinger: