Bas Rørlegger / Rørleggere / Servicerørleggere

Teknobygg Tekniske AS er en del av den nye konserndannelsen MajaTeknobygg som består av de tidligere konsernene Teknobygg, Maja Eiendom og Grande-Gruppen. 350 ansatte i disse selskapene omsatte i 2009 for ca. 1,1 mrd. kr. Konsernet har virksomhet i Trondheim og på Verdal og fremstår i dag som en av landsdelens største virksomheter med trøndersk eierskap med ambisjon om å bli det ledende eiendomsutviklings- og entreprenørkonsernet i Midt-Norge. Teknobygg Tekniske AS tilbyr markedet gode løsninger innen de tekniske fagene VVS og klima som tilbys som delentrepriser innen hvert fag og som totale pakker. De fleste prosjektene gjennomføres etter en samspillmodell
og prinsipper som ”Trimmet Bygging” og ”Rent Tørt Bygg”. Firmaets omsetning er i 2010 ca. 25 mill. og målsetting for 2011/2012 er 35/50 mill.

FirmaTeknobygg Tekniske AS
FylkeSør-Trøndelag
Søknadsfrist07.01.2011

Ordretilgangen er stigende og vi har behov for å utvide staben med


Bas Rørlegger
Rørleggere
Servicerørleggere


Aktuelle kandidater vil bli en del av vårt team med dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi tilbyr spennende utfordringer i et ekspansivt og godt faglig miljø. Konkurransedyktig lønn med bonusordning.

 


Tilleggsinformasjon:


Kontaktpersoner for stillingen:
TotalConsult Norge AS: Carl Petter Bruun 900 76 001/Lisa J. Vespestad 913 37 219
Teknobygg Tekniske AS: Daglig leder Sigmund Haavi 959 08 675

 

Søknad:
www.rekruttering.totalconsult.no innen 7. januar.
TotalConsult garanterer konfidensiell behandling, også overfor Teknobygg Tekniske i en tidlig fase av prosessen hvis ønskelig.

Vis flere stillinger: