Multiconsult sponser ski-VM

Multiconsult har i mer enn 60 år vært sentral i utviklingen av riksanleggene i Holmenkollen, og nå har rådgiverne blitt nasjonal sponsor for ski-VM.

- Vi har vært sentral i planlegging og prosjektering av Holmenkollen skiarena fra før OL i 1952 og frem til i dag. Vi føler derfor også et stort eierskap til riksanlegget. Nå gleder vi oss til samarbeidet med Oslo 2011 og til å kunne ta en aktiv del i den folkefesten VM vil bli, forteller Håkon Sannum, administrerende direktør i Multiconsult.

I forbindelse med oppgraderingen av riksanlegget opp mot Oslo2011 har Multiconsult prosjektert den nye Midtstubakken, ski- og skiskytterarenaen, løypetraseene og infrastrukturen knyttet til VM-arenaen. Multiconsult har også hatt oppdrag knyttet til tribuneanlegget og unnarennet i den nye Holmenkollbakken.

Norske rådgivere har ingen tradisjon for å gå tungt inn i idrettsarrangement og ski-VM blir en viktig erfaring for Multiconsult. Selskapet ønsker å benytte samarbeidet med Oslo2011 til å opprettholde og videreutvikle de gode relasjonene vi har - både internt og med kunder og samarbeidspartnere.

- Dette er et løft for oss og vi skal bruke mulighetene som ligger i dette godt. Vi skal bygge opp under våre kjerneverdier; Engasjement, lagspill og ansvar. Ansatte blir sterkt involvert i både planlegging og gjennomføring av faglige og sosiale arrangement gjennom hele VM-uka, forteller Sannum.