Asfaltert før julehandel på Tangen

På tross av streng vinterkulde rakk entreprenøren Grunnarbeid å få asfaltert deler av lokalvegsystemet på Tangen i Stjørdal denne uka, skriver vegvesen.no

Men i dag kryper kvikksølvet så langt ned på gradestokken at de må ta en pause fra asfalteringa i påvente av litt mildere vær.

Wessels veg fra Sjøsiden senter forlenges fram til Statoil. Det blir ny rundkjøring mellom Maskon og Plantasjen. Det de rakk å asfaltere er vegen inn til Plantasjen og Sjøsiden senter, dermed blir det ferdig før julehandelen slår til for fullt.

Videre planlegger de å få bygget ferdig den nye rundkjøringen og deler av vegen videre mot Statoil før jul. Dersom vær og temperaturforhold tillater det, vil det også bli asfaltert her, samt deler av gang-/sykkelveg langs Wessels veg. Midlertidig gatebelysning blir montert langs den nye vegen. Denne skal skiftes ut med permanent belysning som skal utføres i egen entreprise til våren.

Asfaltering av permanent vegsystem er aldri heldig om vinteren, derfor vil det siste laget med asfalt bli tatt til våren for å sikre god kvalitet og riktig nivå.