Julegave fra Peab til Kreftforeningen

Peab har i år valgt å gi julegaver til ideelle organisasjoner. For Peab Norges del falt valget på Kreftforeningen.

Bengt Qvillberg, fungerende adm dir i Peab Norge, overrakte nylig Kreftforeningens generalsekretær Anne Lise Ryel en gavesjekk på kr 200.000 under et møte på Vardesenteret.

- Det er naturlig for oss å gi årets julegave fra Peab Norge til Kreftforeningen, sa Bengt Qvillberg. –Vi har hatt et spennende og givende samarbeid med dere gjennom bygging av Sykehotellet og Vardesenteret på Radiumhospitalet. Dere jobber for et viktig formål og kreft er et tema som berører oss alle, sa Bengt Qvillberg til Anne Lise Ryel.

Peab har også tidligere støttet Kreftforeningen og Vardesenteret med midler som er brukt til innredning av rom ved Vardesenteret. Vardesenterets undervisnings- og kursrom har navnet Peab-rommet.

- Peab ønsker å være et selskap som fremstår som en samfunnsbygger både i Sverige, Finland og Norge. Å støtte opp under Kreftforeningens viktige virksomhet i Norge med en gave nå til jul, kjennes derfor både riktig og fint, sier Bengt Qvillberg.

Anne Lise Ryel takket Peab for den store pengegaven og benyttet samtidig anledningen til å takke Peab for godt samarbeid under prosjekteringen og byggingen av Vardesenteret. Erfaringene som ble gjort under dette prosjektet vil komme godt med når Kreftforeningen går videre med nye slike prosjekter andre steder i landet, fremholdt hun.

Peabs julegave går til videre utvikling av Vardesenteret og de tjenestene senteret tilbyr.