Seltor ansetter Thomas Willumstad

Seltor Gruppen styrker kapasiteten og satsingen innen miljøriktig bygg og har ansatt Thomas Willumstad som prosjektleder.

Willumstad er LEED-sertifisert og vil bli en viktig ressurs for Seltor Gruppen i arbeidet med å jobbe målrettet innen miljøriktige bygg.

– Vi har satt oss en ambisiøs målsetning om å utvikle og bygge våre bygg til minimum energiklasse B. Thomas Willumstad får en viktig rolle i denne satsingen. Vi legger blant annet opp til å få på plass en Bream-sertifisering, sier konsernsjef i Seltor Gruppen, Stian Råmunddal.

Med en LEED AP sertifisering, Leadership in Energy and Environmental Design Professional Accreditation, har Willumstad vist solid forståelse for design, prosjektgjennomføring og drift av miljøriktige bygg. Han besitter dermed kompetansen som er nødvendig for å gjennomføre LEED-sertifisering av bygg.

– Vi gleder oss derfor over at Thomas Willumstad begynner hos oss og vil verdsette hans kompetanse, sier Stian Råmunddal.

Thomas Willumstad er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har lang erfaring og lang erfaring fra byggebransjen og bosatt i Oslo. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i Skanska Spesialprosjekt og begynner i Seltor i slutten av november.