Prosjekteringsleder

Lønnheim Entreprenør AS er hovedvirksomheten i Lønnheim-gruppen, med hovedkontor i Kristiansund og avdelingskontor i Oslo. Vi er markedsledende i Norge innen bygging av bygg for idrett og kultur. I tillegg skal vi være en foretrukken leverandør av næringsbygg nasjonalt. Budsjettert omsetning i 2011 er 300 MNOK. Ordremengden er økende, og vi ser for oss en sterk vekst de nærmeste årene. Vi skal forsterke vår posisjon både lokalt i Kristiansund og i vårt nisjemarked nasjonalt, og søker derfor etter:

FirmaLønnheim Entreprenør AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Hovedsatsingsområdet for Lønnheim Entreprenør AS er prosjektutvikling og gjennomføring av større byggeoppdrag med spesiell vekt på bygg for idrett og kultur, hvor hele landet er markedsområde. Disse prosjektene følges opp fra hovedkontoret i Kristiansund eller fra avdelingskontoret i Oslo. En egen fagavdeling for utforming, prosjektering og prising støtter idrettsbyggprosjektene med viktig utviklingskompetanse i tidlig fase, blant annet gjennom egen arkitekt knyttet til kontoret i Oslo. Avdelingen bidrar også med konvensjonell kalkyle og prosjekteringsledelse.

Selskapets entreprenøravdeling i Kristiansund er også en lokal aktør for større og mindre oppdrag på Nordmøre. Avdelingen tilbyr totalentrepriser, hovedentrepriser og delte entrepriser innenfor områder som f. eks. industri-/lagerbygg, kontor-/forretningsbygg og offentlige bygg.

Lønnheim Entreprenør AS samarbeider nært med søsterselskapet Lønnheim Eiendom AS som arbeider med større utviklingsprosjekter i egen regi.

I strategiplanen for Lønnheim Entreprenør AS er det lagt opp til en jevn og sterk vekst i årene fremover. Målet er en omsetning på ca 500 MNOK med et resultat på 5 % på bunnlinjen i 2015. Selskapet mål er å være markedsledende i Norge innenfor bygg for idrett og kultur, og i tillegg være en foretrukket leverandør av næringsbygg nasjonalt. I dette markedet skal konkurransefortrinnet være å ha best kompetanse på hele produktet fra ide til bygg i drift. I lokalmarkedet er målet å være en konkurransedyktig lokal entreprenør innenfor næringsbygg, undervisningsbygg, boligprosjekter over 10 MNOK og spesialoppdrag.

Lønnheim Entreprenør AS har i det siste sikret seg flere større ordrer for produksjon frem mot 2012 og har en god posisjon for å sikre seg ytterligere nye kontrakter. Derfor søker selskapet nå etter en erfaren prosjekteringsleder for å styre prosjekteringsgruppa i kommende totalentrepriser.

Stillingen rapporterer personalmessig til administrerende direktør i Lønnheim Entreprenør. Arbeidssted er hovedkontoret i Kristiansund og prosjektene vil være over hele landet.

 

Prosjekteringsleder Lønnheim Entreprenør AS

Hovedfunksjon

 Lede prosjekteringsarbeidet i planleggings- og gjennomføringsfasen i byggeprosjekter der Lønnheim Entreprenør AS har prosjekteringsansvaret.

 Delta i bearbeidelse og innsalg av prosjekter i tidligfaser.

 Sørge for at valgte løsninger i prosjekteringen tilfredsstiller offentlige og kontraktsmessige krav og er økonomisk optimale.

 

Personlige egenskaper

 Jobber planmessig og strukturert og er analytisk

 Har effektiv arbeidsstil og sterk resultatorientering

 Er god til å kommunisere, er samarbeidsorientert og løsningsfokusert

 Har gode lagbyggeregenskaper og godt humør

 

Erfaring

 Minimum 5 års relevant erfaring fra byggvirksomhet

 Erfaring fra totalentrepriser

Utdannelse

 Ingeniørutdannelse på høyskolenivå eller høyere, innen Bygg, El eller VVS.

 

Språk

 Norsk skriftlig og muntlig

Full stillingsutlysning finner du på www.lonnheim.no eller www.de4.no. Spørsmål kan også rettes til administrerende direktør Nils Petter Vegsund tlf: 40 01 05 17 eller til vår rådgiver i De4 search & consulting, Esten Solberg tlf: 93 25 25 11. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad på stillingen sendes snarest til: esten.solberg@de4.no .

Vis flere stillinger: