Nord-Norges største prosjektlederjobb er ledig

Forsvarsbygg er en profesjonell, offentlig eiendomsaktør som bygger, drifter og selger eiendom for Forsvaret. Selskapet forvalter 4,5 millioner kvm bygningsareal fordelt på ca. 19 000 bygg og anlegg over hele landet. Vi tror at den beste arbeidsplassen er den som fungerer som en videreutdanning.

Derfor bruker vi mye ressurser på å utvikle våre medarbeidere. Det er nødvendig for å beholde de beste, og det er nødvendig for å plassere oss der vi ønsker å være, som ledende i vår bransje.

FirmaForsvarsbygg
Fylke
Søknadsfrist15.12.2010

Vi ser nye utfordringer i markedet og ønsker å endre vår ledelsesstruktur.

 

Dette er en spennende stilling med varierte oppgaver hvor du kan påvirke fremtiden i aller høyeste grad.

Forsvarsbygg bygger og utvikler eiendom for ca en milliard kroner årlig i hele Nord-Norge. Investeringene er til enhver tid fordelt på om lag 100 pågående prosjekter som ledes av til sammen 20 prosjektledere. For å følge opp samtlige byggeprosjekter søker Forsvarsbygg nå en erfaren prosjektleder for fast tilsetting som ”leder byggefase”.

Den som tilsettes får ansvar for å følge opp den enkelte prosjektleder og overordnet ansvar for hele porteføljen av prosjekter under utførelse i Nord-Norge.

Vi søker derfor en strukturert person med stor fleksibilitet og kapasitet. Stillingen rapporterer til regionssjef. Konkurransedyktige vilkår. Reisevirksomhet må påregnes.

 

Kontorsted:

Bardufoss

 

Søknadsfrist:

15. desember. Tiltredelse snarest.

 

Mer informasjon:

www.forsvarsbygg.no/jobb

 

Kontakt:

Regionssjef Hårek Elvenes, harek.elvenes@forsvarsbygg.no, tlf: 90 13 92 36

Stabsleder Sylvi Kristensen, sylvi.kristensen@forsvarsbygg.no, tlf: 99 46 74 70

Vis flere stillinger: