Vi søker avdelingsleder til Apply TB Jæren

Rekrutterings og bemanningsselskapet Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2009 formidlet vi 6500 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.

Vår kunde, Apply TB er et av de største og mest kompetente teknologimiljøene innen teknisk flerfaglighet i Norge og representerer Apply Groups forretningsområde Solutions & Services. Som totalteknisk entreprenør utføres prosjektering, installasjon og service innenfor fagene Elektro, Rør, Ventilasjon og Telekom.

FirmaJobZone
Fylke
Søknadsfrist15.12.2010

APPLY TB Stavanger har betydelig oppdragsmengde og store ordrereserver samt en rekke langsiktige avtaler knyttet opp mot næringsliv og offentlige aktører. Nærhet til kunder og nye markeder samt målsetting om å vokse videre, er bakgrunnen for at det nå etableres en ny lokasjon på Jæren med utgangspunkt Bryne. Til å lede avdelingen søker vi etter en person som har lokal forankring, nettverk i byggebransjen, erfaring og utdannelse innen et eller flere av de tekniske fagene, samt lyst og evne til å leve opp til mottoet:

"Vår visjon er mennesket i fokus og vårt arbeidsmiljø er preget av engasjement og anekjennelse"

 

Ønskede kvalifikasjoner:

•Relevant utdannelse innen tekniske fag

•Erfaring fra prosjektledelse/byggeledelse eller lignende

•Nettverk i lokalt næringsliv

•Kommersiell legning, kombinert med bra teknisk forståelse

•God samarbeidsevne og høy grad av fleksibilitet

•Lagbygger med gode lederegenskaper

•Gode kommunikative ferdigheter

I tillegg til konkurransedyktige betingelser, pensjons-/ og forsikringsordninger samt diverse velferdsordninger, vil riktig person få en unik mulighet til å påvirke etableringen og lede driftsfasen av det lokale kontoret til en av de største og mest kompetente totaltekniske entreprenørene i Norge.

 

For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med:

Jan Vingen, avdelingsleder Jobzone Bryne.

Tlf. 928 06 991eller E-post: jaren@jobzone.no

 

Alle henvendelser blir om ønskelig holdt konfidensielle, også overfor oppdragsgiver.

 

Vis flere stillinger: