Anleggsleder

Ledig stillingDONAR AS er en entreprenørbedrift i vekst, med virksomhet i Bergen, bedriften har 46 ansatte. Bedriften har sentral godkjenning for ansvarsrett innen bygg og anlegg og er godkjent som opplæringsbedrift for tømrer, betong og grunnarbeidsfaget. Vi utfører arbeid i totalentreprise og delt entreprise. Arbeidsområdet er Bergen og omegn. Omsetning i 2009 var NOK 58 mill.

FirmaDonar AS
Fylke
Søknadsfrist13.12.2010

Vi har behov for en anleggsleder med erfaring fra bygg og eller anlegg, formell kompetanse ingeniør, sivilingeniør.

Du må være en god leder med fokus på resultat, punktlighet, helse miljø og sikkerhet, kvalitetsikring, økonomi og tekniske løsninger.

Initiativrik, handlekraftig, utadvent, omgjengelig og ivrig etter å gjøre godt arbeid.

Anleggsleder har det overordnede ansvaret for å lede arbeidene på byggeplassen. Han/hun er ansvarlig for at arbeidet blir koordinert og tilrettelagt slik at de oppsatte produksjonsmål nåes på den mest rasjonelle og økonomiske måte. Han/hun har ansvaret for at arbeidene utføres i henhold til beskrivelser, godkjente tegninger og kvalitetskrav. Anleggsleder rapporterer til daglig leder.

Til stillingen kan vi tilby kontor i nye lokaler i Espehaugen Næringspark i Fana, konkurransedyktig lønn, selvstendig og utfordrende oppgaver, opplæring og videreutvikling etter behov.

Hyggelig og sosialt arbeidsmiljø.

Vi søker personer som er kvalitetsbevist, ansvarsbevist og punktlig.

Vedkommende må kunne samarbeide med andre, men også utføre sine oppgaver selvstendig.

 

Skriftlig søknad med CV sendes til:

DONAR AS, Espehaugen 40, 5258 Blomsterdalen.

E-post: post@donar.no

 

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Sigmund Birkeland på tlf. 55 980902 / 92645334

 

 

 

Vis flere stillinger: