To nye direktører i Undervisningsbygg

Ny eiendomsdirektør og ny økonomidirektør har nå signert avtale med Undervisningsbygg.

Tore Fredriksen (48) er tilsatt som eiendomsdirektør og starter 1. januar mens Ewa Maria Solhaug (59) skal begynne som økonomidirektør 1. februar.

- Vi er veldig glad for at vi nå har fått disse stillingene besatt. Etter en grundig ansettelsesprosess, er vi stolte over å kunne ansette

Tore og Ewa. Begge har solid faglig bakgrunn og erfaring som passer veldig godt i Undervisningsbygg, forteller adm. direktør Rigmor Hansen.

Tore Fredriksen har vært adm. direktør i det tekniske konsulentselskapet ÅF-Consult AS de siste fem årene. Han er sivilingeniør maskin med VVS-hovedfag fra Trondheim og har bedriftsøkonomutdannelse. Han har lang og variert prosjektledererfaring fra eiendomsprosjekter med spesiell interesse for energi- og miljøforhold. Hans brede ledererfaring og kompetanse på medarbeider- og selskapsutvikling er svært relevant som eiendomsdirektør.

Ewa Maria Solhaug kommer fra Kulturetaten i Oslo kommune som økonomisjef. I syv år var hun seksjonssjef for økonomiavdelingen i Eiendoms- og byfornyelsesetaten i tillegg til tre år i Utdanningsetaten på økonomi- og administrasjonssiden. Hun har en rekke år jobbet i DnBNor Finans i en controllerfunksjon og har en mastergrad i økonomi. Hennes lange økonomierfaring i Oslo kommune vil komme godt med i Undervisningsbygg.