Bermingrud bygger idrettshall

Bermingrud Entreprenør har inngått totalentreprisekontrakt på 96,7 millioner kroner inkl. mva med Vestby kommune for oppføring av nytt idrettsanlegg på Sole skog.

Byggestart er før nyttår med ferdigstillelse desember 2011. Totalentreprisen skal omfatte ny flerbrukshall på ca 5400 m BTA, utendørs fotballbane med kunstgress og tribuner, friplass for friidrett og utomhusanlegg.

- Vi jobber målrettet med å etablere en langsiktig virksomhet i Follo og Østfoldregionen. Markedet er fortsatt tøft og det er veldig moro at vi lykkes med satsingen i hard konkurranse med de største entreprenørene i regionen, sier daglig leder Per Nesbakken, Bermingrud Entreprenør avdeling Østfold.

Flerbrukshallen skal oppføres som en frittliggende bygning og omfatter flere bygningsvolumer beliggende på ulike nivå i terrenget. Publikums første møte med flerbrukshallen er et åpent og luftig vrimleareal med foajé/café. I vrimlesonen er det innsyn til klatresenteret gjennom dets åpne galleri, slik at besøkende får fritt innblikk i klatreaktivitetene. I forlengelsen av vrimleareal/café ligger stor og liten flerbrukshall. Garderober med ren og skitten sone, adkomst til fotballbane og hallene ligger i underetasjen. Liten hall har netto mål 16x24 m, stor hall 46x51 m.