Prosjektledere - Mesta Asfalt as


Mesta er Norges største entreprenørkonsern innen bygging, drift og vedlikehold av vei, og hadde i 2009 en omsetning på ca. 5,3 mrd kroner. Mesta er organisert som konsern med datterselskapene Mesta Entreprenør as, Mesta Drift as, Mesta Eiendom as, Mesta Elektro as, Mesta Industri as, Mesta Verksted as og Geo Survey as. Mesta Drift as har om lag 1 000 ansatte og en omsetning på ca 2,7 mrd kroner i 2009.

I et land med krevende klima og topografi, sørger Mesta Drift as for at veinettet er åpent for ferdsel året rundt. Moderne utstyr og innsatsvillige ansatte bidrar til å få trafikantene trygt fram.

Selskapet er til stede over hele landet og i alle fylker. Lang erfaring og unik kompetanse gjør Mesta Drift as til den ledende aktøren innen drift og vedlikehold av veier. Selskapet utfører også mindre anleggsjobber.

Statens vegvesens funksjonskontrakter (drift og vedlikehold) er det viktigste markedet for Mesta Drift as, men selskapet får stadig flere oppdrag i kommunemarkedet og i det private næringsliv. Selskapet har en landsdekkende organisasjon med verdifull lokalkunnskap og lokal tilstedeværelse, samt maskiner som er tilpasset virksomheten og kundenes behov.

FirmaMesta
Fylke
StedOslo/Akershus, Telemark/Agder og Oppland
SøknadsfristSnarest

Mesta Asfalt as (Endrer navn til Mesta Industri as fra 1.1.2011) søker prosjektledere som skal være med å styrke region sørøst i det videre arbeidet med å utvikle virksomheten innenfor området asfaltproduksjon, asfaltlegging, samt råvareproduksjon av pukk og grus. Regionen strekker seg fra Trondheim i nord til Mandal i sør. Arbeidssted for disse stillingene vil i hovedsak være Oslo/Akershus, Telemark/Agder og Oppland.

Prosjektleder skal være med å sikre markedsposisjon, samt sørge for at prosjektene organiseres og ledes slik at målsetninger nås. Videre innebærer rollen å ivareta de kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherrer, entreprenører og underentreprenører.

Stillingen inngår i lederteamet i regionen, og rapporterer til regionssjef. Det må påregnes en del reising.

 

Referansenr: 774549973

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktinfo: Morten Storsveen Regionssjef 906 32 848

 

Arbeidsoppgaver

* Prosjektledelse og overordnet kontraktsansvar

* Produksjons- og ressursplanlegging

* Kalkulasjon av nye oppdrag

* Markeds- og salgsarbeid

* Økonomioppfølging

* KHMS ansvar

* Personaloppfølging

 

Kvalifikasjoner

* Vi søker kandidat med ingeniørutdannelse eller tilsvarende relevant utdannelse. Kravet til utdanning kan fravikes, ved lang arbeidserfaring.

* Relevant arbeidserfaring fra bransjen, eller nærliggende bransjer.

* Det er en fordel med erfaring fra operativ ledelse, men vi oppfordrer også unge personer med mindre ledererfaring til å søke.

 

Vi tilbyr

* Vi tilbyr en spennende stilling i et miljø med solid fagkompetanse, og hyggelige kollegaer. I tillegg gjelder konkurransedyktige betingelser, og deltakelse i bedriftens pensjons- og forsikringsordning.

 

Utdanningsnivå

* Høyskole / Universitet

 

Personlige egenskaper

* Vi søker markedsorienterte ledere, som ser muligheter og har evne til nytenkning. Det kreves at man er resultatorientert og ikke redd for utfordringer.

* Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

 

Diverse arbeidsforhold

* Heltid

* Antall stillinger: 3