Årets Byggmakker-leverandør

I forbindelse med Byggmakkerforum 2010 ble prisen for årets leverandør kåret.

Kriteriene for å bli valgt som årets leverandør har vært tilbakemeldinger på; oppfølging, hvordan leverandørene bistår i proffmarkedet sammen med Byggmakker, konkurransedyktige priser, pålitelig levering, reklamasjonsbehandling, kompetanse og kvalitet på produktene.

– Det er knallharde kvalitetskrav knyttet til å bli årets leverandør hos Norges største byggevarekjede. Når de oppfyller kravene og samtidig bidrar til å gjøre det enklere for våre kunder, fortjener de å få honnør for innsatsen, sier kommersiell direktør Øystein Hagen.

Gjort det riktig
I gruppen årets leverandør liten klasse (omsetning <20 mill), gikk selskapet Tikkurila av med seieren.

– Dette er en pris vi er virkelig stolt av å ha fått, ikke minst siden den kommer fra en betydningsfull kundegruppe. Den bekrefter også at vi gjør ting riktig, og oppleves som veldig motiverende for ansatte som står på både tidlig og sent. Vi opplever også prisen som en forpliktelse til å fortsette å levere. Det skal vi fortsette med gjennom å være både ubyråkratiske og ha nær dialog med hvert enkelt Byggmakker medlem, sier administrerende direktør Frode Andersen i Tikkurila Norge.

Betyr mye for de ansatte
Langlo AS gikk av med seieren i mellomstor klasse (omsetning 20-50 mill).

– Dette setter vi utrolig stor pris på og oppleves som et klapp på skulderen for den jobben vi gjør. Jeg vet at både befolkningen i Stranda kommune og ikke minst alle våre ansatte er stolt av at vi går til topps i en slik konkurranse. Jeg tror en av årsakene til at vi vinner skyldes at vi oppleves som jordnære, hjelpsomme, innovative og positive. Det har nok også spilt inn at vi samtidig er gode på produkt og eventuelle reklamasjoner og i tillegg har som prioritet å løse problemet for kunden først, sier salgs- og markedsdirektør Bjørn Utgård.

Motivert for å yte mer
I stor klasse (omsetning >50 mill) gikk prisen til Essve Norge.

– Det er ikke tvil om at det siste året har vært utfordrende og det har vært nødvendige å gjøre noen tilpasninger. Derfor er det enormt motiverende å få en slik pris. Vi ser den også som en stor anerkjennelse for den jobben vi gjør, ikke minst knyttet til måten vi arbeider sammen på. Dette har også stor betydning for oss internt og er veldig motiverende for å yte enda mer. Jeg tror en av suksessfaktorene våre har vært at vi har lyktes med å bistå Byggmakker med å oppdatere butikkene med kunnskap og ikke minst salg mot proffene, sier daglig leder Morten Bredesen i Essve Norge.