stor

Regionsdirektør Veidekke Eiendom

Veidekke ASA er en ledende skandinavisk entreprenør og eiendomsutvikler med ca. 6000 ansatte og en omsetning på 15,6 milliarder kroner (2009). Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur der de ansatte eier 19,3 % av aksjene. Virksomheten spenner over et vidt spekter av bygge- og anleggsoppdrag, utvikling av bolig- og næringsbygg for private og offentlige kunder, asfaltvirksomhet og veivedlikehold, samt innsamling og gjenvinning av avfall.

Veidekke Eiendom driver eiendomsutvikling, herunder kjøp av tomter og eiendommer i hovedsak for utbygging av boliger. Virksomheten er bygget på kompetanse innen kjøp av tomter og prosjekter, offentlig godkjenning, prosjektutvikling og salg. Prosjektering og bygging skjer i samspill med øvrige enheter i konsernet. På den måten sikrer vi god kvalitet og trygg gjennomføring. Veidekke Eiendom har bygget opp en betydelig tomtebank i regionen, og som følgelig har en meget sentral posisjon i eiendomsvirksomheten i konsernet.

FirmaVeidekke
Fylke
SøknadsfristSnarest

Stillingsbeskrivelse:

 

Du vil være ansvarlig for Veidekke Eiendoms aktiviteter i Trøndelag og Nord-Norge, med kontor i Trondheim. Regionen har per i dag 5 egne ansatte, innen prosjektledelse, salg og økonomi.

 

Kvalifikasjoner:

Du har allsidig erfaring innen eiendomsutvikling

Du har god byggteknisk, forretningsmessig og markedsmessig forståelse

Du har høyere utdannelse

 

Egenskaper:

Du er målrettet og strukturert

Du er en tydelig, samspillende og involverende leder

Du skaper lett tillit til både ansatte, kunder og samarbeidspartnere

Du er tydelig i din kommunikasjonsform

Du trives i en operativ og selvstendig rolle

Du evner å skape resultater sammen med andre

Det må påregnes noe reisevirksomhet.

 

Kontaktinformasjon Skarp AS:

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rekrutteringspartner, Skarp AS ved Aage Østerstrøm på mobil +47 91 81 81 98 eller til aage@skarp.as

 

Vis flere stillinger: