Prosjektleder, Veiservice Vestfold Syd kontrakten

NCC Roads AS tilbyr produkter og tjenester for å bygge, drive, vedlikeholde og sørge for service på veier. Verdikjeden består av pukk og grus, asfaltproduksjon, asfaltutlegging, veiservice og profilbetong. Selskapet har rundt 550 ansatte og inngår som en del av det nordiske NCC-konsernet, med ca. 18.000 ansatte og en omsetning på 52 MRD SEK i 2009.

Vestfold Syd kontrakten utføres på oppdrag for Statens vegvesen som et arbeidsfellesskap, AF VestFold veg, mellom NCC Roads AS og Carl C. Fon AS. Kontrakten inkluderer drift og vedlikehold av 601 km riks- og fylkesveier, inklusive gang- og sykkelstier langs riksvegene, samt tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner i Larvik, Lardal, Sandefjord, Stokke, Andebu og Tønsberg kommune.

FirmaNCC Roads as
FylkeVestfold
SøknadsfristSnarest

Stillingen er selvstendig og krever en resultatorientert, beslutningsdyktig og utadvent person med evne til å lede, inspirerer og motivere medarbeidere på alle plan i et åpent og aktivt miljø. Prosjektleder vil ha det løpende ansvar for forretningsdriften på sitt prosjekt, og rapporterer til distriktssjef.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

•Ingeniør/ teknisk utdannelse eller annen relevant bakgrunn

•Gode leder– og kommunikasjonsegenskaper

•God budsjett og økonomiforståelse

•Solid praktisk erfaring fra tilsvarende eller beslektet bransje

•Behersker bruk av relevante IT verktøy

 

Arbeidsoppgaver/ansvar for:

•Gjennomføring av prosjektet inkl. administrasjon og ledelse av eget og innleid personell

•Økonomioppfølging

•Tilbudskonkurranser for tilleggsarbeid

•Fast deltagelse i møter med oppdragsgiver

Administrasjonen av Vestfold Syd kontrakten er lokalisert i Sandefjord. Det vil være en fordel om prosjektleder er bosatt i nærheten av kontraktsområdet.

 

Vi kan tilby en utfordrende stilling med konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger. For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Distriktssjef Arild Bjelland mobilnr. 911 54 991

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem – gå inn i annonsen på NCCs hjemmeside og start utfylling der:

http://www.ncc.no/no/Jobb-hos-NCC/Ledige-stillinger/

 

Vis flere stillinger: