Betonmast kjøper Tunnelteknikk

Betonmast Anlegg har inngått avtale med SafeRoad om kjøp av samtlige aksjer i Tunnelteknikk.

Kort om Betonmast:

Betonmast gruppen, som ble etablert i 1923, består i dag av virksomheter innen infrastruktur (herunder vei, bro og tunnel), byggvirksomhet og eiendomsutvikling. Betonmast er lokalisert i Oslo, Slependen, Bergen, Fredrikstad, Lillestrøm, Arendal, Stavanger og Stjørdal.

– Vi er svært fornøyde med å kunne inngå en slik avtale med Betonmast Anlegg. Betonmast er en riktig eier for videreutvikling av Tunnelteknikk med muligheter for synergier med egen virksomhet og ikke minst entreprenørkompetanse til å videreutvikle selskapet til å bli en ledende aktør innen vann- og frostsikring av tunneler og bergrom, uttaler Kåre Johan Eikrem, divisjonssjef i SafeRoad.

Tunnelteknikk AS ble etablert i 1997 og er et selskap som fokuserer på levering og montering av vann- og frostsikring i tunneler og bergrom. Tunnelteknikk AS har i en årrekke også arbeidet med å utvikle nye hvelvløsninger og hovedmålsetningen med disse er at de skal bestå av ikke brennbare materialer og ha lang levetid.

Selskapet har ca 40 ansatte og hadde i 2009 en omsetning på cirka 80 millioner kroner. Selskapet har kontor og produksjonslokaler utenfor Ålesund.

– Betonmast har ambisjoner om å utvikle seg til å bli blant de ledende entreprenørene i Norge. Tunnelteknikks svært gode kompetanse og erfaring innenfor vann- og frostsikringsarbeider, vil være kompletterende til vår øvrige tunnelrelaterte virksomhet. Gjennom ervervelsen av Tunnelteknikk ser vi også muligheten til å etablere oss innen det lokale anleggsmarkedet på Sunnmøre, uttaler Geir Nilsen, adm. dir. i Betonmast Anlegg.