Salgskonsulent

peikko® konsernet er et internasjonalt industri-konsern med selskaper i 30 land. Foruten de fleste land i Europa, har Peikko datterselskaper i Amerika og Asia. Moderfirmaet er i Finland og vi har produksjonsenheter i Finland (2), Slovakia, Lithauen, Tyskland, Canada og De Forente Arabiske Emirater. Konsernet har omlag 700 tilsatte og er i stadig ekspansjon. Vi er ledende produsent og produktutvikler i Europa for produktområdet stålkomponenter for betong-industrien og rår over en betydelig ingeniørstab for produktutvikling, teknisk dokumentasjon og kundestøtte.

(se: <www.peikko.com>)

Peikko Norge as omsetter for ca 60mill kroner og har 11 ansatte. Vi leverer til kunder i Norge og Island. Vårt spesialområde er kraftoverførende stål-komponenter for bæresystemer i betong. Våre viktigste produkter er: Deltabjelken, sveiseplater, fundamentbolter og tilhørende beslag for søyler og vegger samt vindmølle-fundamenter, konsoller, innstøpningshylser, løfteankere, skjærkraftdybler, kuldebrobryter, rustfri armering, skjøte- og distanseprodukter for armering mm.

(se: <www.peikko.no>)

FirmaPeikko Norge as
Fylke
Søknadsfrist15.01.2011

Vi skal utvide vår stab i Norge og søker SALGSKONSULENT for oppsøkende salg til betongelementindustrien i Norge.

Vi søker medarbeider med kremmerånd, stå-på-vilje, lyst og evne til selvstendig og målbevisst arbeid og med sans for kundeservice. Erfaring fra teknisk salg til byggebransjen eller relevant praksis fra utøvende byggevirksomhet med betong og stålkonstruksjoner er ønskelig.

Salg av våre produkter medfører også veiledning i valg av tekniske løsninger og byggteknisk utdannelse vil være en fordel men ingen betingelse. Du vil inngå i et team med mye kompetanse.

Vi søker primært en person som arbeider utfra vårt hovedkontor i Drammen. Dersom du er den rette person for oss, diskuterer vi gjerne andre geografiske utgangspunkt for jobben.

Du bør, i tillegg til norsk, være fortrolig med det engelske språk både skriftlig og muntlig og vant med elektroniske verktøy.

 

Vi tilbyr:

• grundig opplæring lokalt og ved vårt hovedkontor i Lahti, Finland.

• gode og faglig erfarne kolleger i et ambisiøst norsk team med trivsel og

menneskelig omsorg såvel som krav om felles resultater.

• konkurransedyktige betingelser, lønn til å leve av og bonus til å bli motivert av.

• pensjonsforsikring og bilordning.

 

Virker dette fristende, eller er du nysgjerrig på å vite mer, - ta kontakt for ytterligere informasjon eller send en kortfattet søknad med attester og referanser.

Spørsmål rettes til Kjetil Johansen på telefon 32 20 88 90 eller 95 19 13 11.

 

Peikko Norge as

Kobbervikdalen 119

3036 Drammen

tlf.: 32 20 88 80 • fax: 32 20 88 81 • post@peikko.no

Vis flere stillinger: