Skreddersydd for proffe

Samuel Miniprosjekt AS lanserer nå Muldy 3500, en nyutviklet tilhenger beregnet på det profesjonelle markedet.

Personbilfestet og halfpipe-utformingen gjør den spesielt egnet for massetransport på trange og utilgjengelige områder.

Muldy 3500 er en proff dumperhenger med spesialstål i ramme og kasse som er tre ganger stivere enn vanlig stål. Bruken av tynnere dimensjoner reduserer egenvekten og øker nyttelasten. Galvaniserte rammer og pulverlakkering forlenger hengerens levetid, skriver Samuel Miniprosjekt i melding.

Den lange smale kassa gjør det enkelt å fylle med bred hjullasterskuff, og med en bredde på snaut 1,3 meter kan hengeren brukes på steder hvor man før måtte ty til trillebår. Massen kan fraktes direkte ut og inn på trange områder og behovet for å mellomlande massen på bakken faller bort. Hengeren egner seg også ypperlig for asfalt og betong i trange gårdsrom i bymiljøer.

Dumperhengeren passer for stor firehjulstrekker, liten lastebil eller kassebil på vei, med mulighet for å dras inn i trange område med minigraver med kulefeste på skjæret, liten hjullaster, traktor eller ATV.

Muldy 3500 kan leveres med manuell håndpumpe eller elektrohydraulisk tipp med batteri som lades med 12 volt. Den leveres også med forskjellige typer bremser, med påløpsbremser som det mest benyttede alternativet.

Weber Stahl, som har utviklet hengeren, er et høykvalitets stålbearbeidingsfirma med fokus på spesialstål og bearbeiding av dette for levering til kjente merker som blant annet Liebherr, Claas, Goldhofer og Putzmeister.

Samuel Miniprosjekt AS på Nesodden er Weber Stahls representant i Norge og importør av Muldy 3500. Maskinentreprenørfirmaet ble stiftet i 1989 av Erik Samuelsen som har 40 års erfaring innen bygg og anlegg. Selskapet opererer hovedsakelig med kompakte maskiner for arbeider på trange og vanskelig tilgjengelige steder. Muldy 3500 passer dermed svært godt inn i selskapets profil.

 - Vi er veldig fornøyd med agenturet på Muldy 3500 og det gode samarbeidet med Weber Stahl. Det er morsomt å selge et kvalitetsprodukt som man vet det er et stort behov for. Etter mange år i bransjen kjenner man jo de fleste firmaene, og vi har allerede fått god støtte og anerkjennelse både fra konkurrenter og andre tungvektere i bransjen, sier Erik Samuelsen, prosjektleder i Samuel Miniprosjekt AS.