Multiconsult AS overtar F. Stensrud

Multiconsult AS har inngått avtale om overtakelse av F. Stensrud AS i Trondheim. Overtakelsen er satt til 1. november og innbefatter fem medarbeidere som arbeider med byggeteknisk rådgivning og prosjektering.

F. Stensrud AS representerer 40 års erfaring og vil fra 1. november inngå som en viktig kjernegruppe i det byggetekniske miljøet til Multiconsult i Trondheim.

- Overtakelsen av virksomheten i F. Stensrud AS vil spesielt styrke vår evne til å betjene bygg- og eiendomsmarkedet i Midt-Norge. Vi ser frem til å kunne tilby eksisterende og nye kunder større bredde, mer erfaring og høyere kapasitet innen nevnte områder, sier regionleder Kjell Kristiansen i Multiconsult.

Fra og med den 1. november vil Multiconsult i Trondheim være i stand til å tilby komplett nybyggprosjektering inklusive tekniske fag (EL/VVS), samferdsel, VA og spesialfag som geoteknikk, brann, akustikk, bygningsfysikk, landskapsarkitektur, etc.

F. Stensrud AS har siden 1982 arbeidet innenfor det tradisjonelle byggemarkedet og opparbeidet seg en betydelig kompetanse og erfaring innen byggeteknisk prosjektering.

Selskapet har operert innenfor ulike forretningsområder og arbeidet mye som leverandør til totalentreprenører samt offentlige og private byggherrer. Hovedkompetansen befinner seg først og fremst innen fagområdene betong-, stål- og trekonstruksjoner. Firmaet har også kompetanse innen husbyggingsteknikk, anleggsteknikk, prefabrikkerte betongkonstruksjoner og prosjektledelse.