Pilen peker opp for Block Watne

- Det bygges altfor få boliger i Norge i 2010, akkurat det samme var det i 2008 og 2009. Ubalansen mellom tilbud og etterspørsel er meget stor, sier Lars Nilsen som er styreleder og hovedaksjonær i Block Watne.

I Kongsberg åpner Block Watne sitt flotte nye kontor torsdag 28. oktober, og daglig leder Morten Hotvedt er strålende fornøyd.

- Forventet årlig vekst på boliger i Kongsberg er 250 til 300. Vi skal ta en betydelig del av dette, sier en offensiv Hotvedt.

I nye lokaler på Knutepunktet vil alle husinteresserte kunne sjekke ut hvilke muligheter de har i ro og mak. Kontorene i Kongsberg og Notodden er slått sammen og all kompetansen i distriktet er samlet under samme tak. Vi vil fremover fremdeles være en betydelig lokal arbeidsgiver, innkjøper og ikke minst på salg av nye boliger i hele vårt distrikt.

- Dette er regionens flotteste boligkontor. Moderne lokaler og det nyeste innen teknologi gir kundene våre de beste forutsetningene for å velge den riktige løsningen sammen med våre erfarne folk, sier Hotvedt.

Block Watne i Kongsberg/Notodden har i dag 15 ansatte og regner med å vokse til 25 i løpet av de tre neste årene. Det må til nå man skal bygge 160 nye boliger i Kongsberg, 95 i Notodden og 35 i Bø.

- I tillegg til egne ansatte jobber vi tett med lokale leverandører i Kongsberg og Notodden for å levere nye boliger til folket.

Block Watne har bygget boliger i Kongsberg og Notodden i 40 år, flyttingen til nye lokaler markerer enda et steg i den lange og stolte historien.