Isola ble Årets NOBB´er

Første dag av NOBB-konferansen 2010 har gått av stabelen. Blant en rekke kriterier har juryen i år også lagt vekt på det arbeidet som er lagt i standardiseringsarbeidet. Blant fem nominerte gikk Isola helt til topps.

En forutsetning for i å bli nominert er at firmaene har en oppdatert NOBB, med grunndata i form av bilder og dokumentasjon. De som i år var nominert var Jordan, Hey`di, Hitachi Powertools, Isola og Glava. Men det var Isola som kunne hente pris, blomster og diplom foran en fullsatt konferansesal på Hotel Bristol i Oslo.

− Vinnerkandidaten har vist et stort engasjement i forhold til effektiv bruk av grunndata og prosessene rundt dette. Årets vinner har vist stor vilje forståelse for NOBBs revolusjonerende grunnidé – å etablere et vareregister som kommuniserer på tvers av alle bransjens aktører. Isola har på vegne av bransjen vist nybrottsvilje gjennom framsynte grep i eget system, og gjennom aktiv deltakelse gjennom standardisering. Nøkkelordene for årets vinner er framsynthet, engasjement og kompetanse, sa styreformann i Norsk Byggtjeneste, Jon Karlsen, som delte ut prisen til Elna Strømme og Heidi Thorstensen fra Isola.