Leder for dokumentasjon- og kundesenter

Undervisningsbygg Oslo KF, Organisasjonsavd.

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1.januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca.150 medarbeidere og er fortsatt i vekst.Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr. Undervisningsbygg står ovenfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg i Oslo. Prosjekter for nær 2 milliarder kroner skal gjennomføres i 2010. I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap med godt arbeidsmiljø, som sammen jobber mot målet om å bygge skoler vi kan være stolte av. Vi har konkurransedyktige betingelser med blant annet fleksibel arbeidstid 37,5 timer pr.uke og gode pensjons-og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

FirmaUndervisningsbygg
Fylke
Søknadsfrist08.11.2010

100% stilling.Fast. Dagtid. (37.5t/uke)

Vi søker en proaktiv leder med høyt brukerfokus som kan ta ansvar for fagområdet dokumentasjon for hele Undervisningsbygg. I tillegg tilkommer ansvar for internt kundesenter. Personalansvar for syv medarbeidere.

 

Ansvarsområder:

- Strategisk og utviklende arbeid på fagområdet dokumentasjon/arkiv

- Gjennomføring av arkivrelaterte oppgaver i henhold til lover, forskrifter og retningslinjer på fagområdet

- Etableringen av kontrollrutiner innen enhetens ansvarsområder

- Opplæring av saksbehandlere innenfor dokumentasjon

- Drift av kundesenteret, herunder ansvar for egne kontorlokaler, sentralbord og resepsjon

- Initiering og gjennomføring av kontoradministrative oppgaver tilknyttet kundesenteret

- Oppgaver tilknyttet egne kontorlokaler, inkl oppsyn av lokaler og oppfølging av drift mot gårdeier

- Oppfølging av driftsavtaler

- Koordineringsoppgaver på vegne av organisasjonsdirektør

 

Kvalifikasjoner:

Stillingen krever høyere relevant utdanning og erfaring innen dokumentasjon/arkiv og ledererfaring med dokumenterbare resultater. Gode IKT-kunnskaper og erfaring fra opplæring.

Det legges stor vekt på personlige egenskaper som gode samarbeidsevner, flink til å motivere, strukturert og målrettet, samt evne til å engasjere og følge opp medarbeiderne og samarbeidspartnerne.

 

Søknadsinformasjon:

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne. Opplysninger om søkeren kan føres på offentlig søkerliste selv om søkeren har anmodet om anonymitet. Søkeren vil bli varslet dersom anmodningen ikke blir tatt til følge.

 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med:

Leder av dokumentasjons-/kundesenter

Ronny Ruud på tlf.: 982 30 061

Organisasjonsdirektør Kirsti Olsen på

tlf.: 450 02 384

 

Søknad sendes via vår samarbeidspartner: www.adecco.no/select

 

 

 

 

Vis flere stillinger: