Prosjekt- og anleggsledere

Skanska region Øst dekker Hedmark, Oppland, Romerike, Follo og Østfold. Regionen er i vekst, og vårt kontor i Follo trenger flere erfarne prosjekt- og anleggsledere. Disse personene blir sentrale for å bygge Skanska i fremtiden.

Kontoret i Follo ble åpnet våren 2010, og ligger i Vinterbro næringspark.Omsetningen er i dag på kr. 100 millioner og vår ambisjon er å omsette for 180 mill. i løpet av de neste årene. Kontoret består i dag av 12 dyktige medarbeidere, og har et ungt, ekspansivt og positivt miljø. Vi jobber med prosjekter i lokalmiljøet, Frogn, Nesodden, Ski, Oppegård, Ås, Vestby og Enebakk.

FirmaSkanska Norge as
Fylke
Søknadsfrist18.11.2010

For å gjennomføre fremtidens byggeprosjekter kreves mer enn gode byggkunnskaper og godt håndverk. Derfor ønsker vi erfarne prosjekt- og anleggsledere med allsidig bakgrunn som trigges av å lede bredt sammensatte kunnskapsteam.

Skanska er med å utvikle bygg sammen med våre kunder helt fra idefasen. Våre dyktige fagfolk jobber sammen med ekspertkompetanse på energi, miljø, arkitektur, BIM og andre fagfelt. Vi styrer prosessen for kunden vår, i hele prosjekteringsfasen og under gjennomføringen.

 

Profil

Vi ønsker erfarne prosjekt- og anleggsledere som kan ta totalansvar for prosjektgjennomføringen,herunder økonomi, sikkerhet, kvalitet og fremdrift.

Du har forståelse for moderne ledelsesprinsipper og relevant høyere utdanning. Din bakgrunn er fra byggebransjen eller lignende produksjonsrettet industri. Du når målene dine gjennom samarbeid og en motiverende lederstil.

Vi tilbyr foruten konkurransedyktige betingelser en utfordrende jobb og store muligheter for utvikling, i et selskap med solid faglig kompetanse.

Søk via vårt nettbaserte skjema på www.skanska.no/jobb

Søknadsfrist 18. november 2010.

Vis flere stillinger: