Ansatte overtar Natre-avdeling

Driften av ytterdørproduksjonen ved Natres avdeling på Nanset videreføres nå av er nytt selskap eid av tidligere ansatte.

Natre Vinduer AS besluttet i sommer å avslutte produksjonen av ytterdører ved Nanset i Larvik for å konsentrere sin virksomhet om vinduer, balkongdører og heve-/ skyvedører. I ettertid har Natre og ansatte ved avdeling Natre Nanset kommet til enighet om overtagelse av virksomheten. De ansatte har stiftet selskapet Laurvig Tre AS. Overtakelsestidspunktet er satt til 01.11.2010.

Avtalen har kommet i stand som et resultat av et sterkt ønske fra de ansatte om å opprettholde driften på Nanset, samt at Natre ønsket å legge til rette for dette. Det overtakende firmaet vil ha 11 ansatte, og samme lokasjon som tidligere.

Laurvig Tre AS vil tilby samme ytterdørprodukter som tidligere ble markedsført av Natre. Utførelse, design etc. vil være identisk.

- Natre er svært fornøyde med at de ansatte valgte å gå for en løsning som sikret videre drift. Både for å sikre arbeidsplasser, men også for at våre kunder fortsatt skal kunne kjøpe en norskprodusert ytterdør av høy kvalitet. Vi er sikre på at de ansatte som nå går over i Laurvig Tre AS har den beste bakgrunnen, erfaringen og kunnskapen til å videreføre produksjonen på beste måte, sier adm. dir. Trond Fidje i Natre Vinduer.

- Vi er selvsagt svært glade for å få beholde våre arbeidsplasser. Vi er nå opptatt av å se fremover, og har stor tro på vårt produkt og vår nye organisasjon. Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å bygge nye relasjoner til våre kunder og leverandører, sier daglig leder av Laurvig Tre, Terje Nauf.