Bra besøk hos Heidenreich

Heidenreich var fornøyd med besøket og tilbakemeldingene de fikk på sin messestand på VVS -dagene.

Det var tydelig at både kunder, leverandører, kolleger og Heidenreichs representanter var veldig fornøyde.

En stor del av æren for det høye besøkstallet, hadde de fire unge damene som profesjonelt og vennlig tok i mot alle som kom forbi messestanden.

- De var flinke til å jobbe. Vi er meget godt fornøyd med innsatsen deres, fastslår markedssjef i Heidenreich Inger Nerdrum.

Heidenreich har aldri hatt egen messestand på VVS-dagene tidligere, og i følge tilbakemeldingene har vi tydeligvis vært savnet.

– Folk kom innom og brukte faktisk mye tid her. Både fordi dette var interessant for dem og fordi de synes det var moro med konkurransen. Flere ganger om dagen foretok vi trekning, og de flotte premiene kom fra A-leverandørene våre som fikk et par timer hver til disposisjon på standen.

Det var stinn brakke hele tiden. Allerede første dag gikk det tomt for konkurranseskjemaer, og flere måtte trykkes opp i hui og hast.

- Det var viktig for oss å delta på VVSdagene. Samtidig er dette en gunstig timing, i forhold til alt det positive som nå skjer hos oss, sier den nye administrerende direktøren i Heidenreich, Bård Samstad.

- Uten kunder selger vi ingen varer. Derfor må vi ha kundene i fokus, samtidig som vi må være synlige. Så enkelt er det, avslutter han.