Rambøll og Studio 4 slår seg sammen

Studio 4 med sine 12 medarbeidere og Rambølls egne arkitekter og landskapsarkitekter vil til sammen danne et tungt fagmiljø bestående av mer enn 20 medarbeidere.

- Sammen med Studio 4 danner vi et spennende og slagkraftig fagmiljø innen arkitektur i vår region, sier Bjørn Tore Landsem, regionsdirektør i Rambøll i Midt-Norge.

Dette er i tråd med Rambølls strategi om å styrke satsingen på arkitektur og å være i stand til å levere komplette tverrfaglige tjenester i prosjektene.

- Vi ønsker med dette å kunne ta enda bedre vare på våre kunder og sikre god kontinuitet i et langsiktig perspektiv. Ved å gå inn i Rambøll vil vi kunne fortsette med alle våre medarbeidere og bevare vårt gode miljø og samhold. Vi ser frem til å videreutvikle fagmiljøet vårt sammen med alle dem som i dag arbeider innenfor arkitektur og også andre tilstøtende fagområder i Rambøll, sier daglig leder i Studio 4, Siri Rørholt.

Rørholt blir avdelingsleder for arkitekturvirksomheten i Rambøll i Midt-Norge.

- Det er svært positivt å kunne bidra til å sikre og videreutvikle et så godt kompetansemiljø som Studio 4 representerer i Trondheim. I Rambøll går arkitektvirksomheten godt og vi har behov for flere medarbeidere for å imøtekomme stor tilgang på oppdrag. Vi kan tilby et meget godt og bredt fagmiljø og god mulighet til videreutvikling for den enkelte medarbeider, sier Bjørn Tore Landsem.