Prosjektleder i Stavanger

Vil du være med på å forsterke JM Byggholts posisjon som en av Norges ledende boligutviklere? JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligfelt. Virksomheten fokuserer på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspansive byområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Vi har en omsetning på ca 9 milliarder kr og har ca 1 900 medarbeidere. JM Byggholt er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Bergen og Stavangerregionen.

FirmaJM Byggholt
Fylke
SøknadsfristSnarest

Arbeidet vil omfatte:

Ansvar for prosjekt- og økonomistyring, oppfølging av kunder, internkontroll og kvalitetsstyring samt myndighetskontakt og byggesaksoppfølging.

 

Kvalifikasjoner:

Det er ønskelig med høyere relevant utdanning, men lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Det forventes at prosjektleder har kjennskap til byggeforskriftene, plan- og bygningsloven. Evne til å jobbe selvstendig i tverrfaglig team

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rekrutteringspartner FinnPersonal & Rekruttering AS v/Anette Wilstrup på tlf 51 96 27 08 / 913 79 754.

Søknad med CV sendes snarest til anette@finnpersonal.no

Vis flere stillinger: