Barnebygget benk auksjoneres på TV-aksjon

Rundt 50 barn på Barnas Byggeskole bygde i august en benk som nå skal auksjoneres bort til inntekt for TV-aksjonen 2010.

Benken er i ubehandlet gran og er ca 1,5 meter lang. Det er fjerde gang barn på byggeskole lager et byggverk som auksjoneres bort til inntekt for TV-aksjonen. Tidligere har barna bygd lekestativ, benker og blomsterkasser. Til årets TV-aksjon har NCC Construction også gitt et pengebeløp på 15 000 kroner. Inntektene fra TV-aksjonen går til Flyktninghjelpen.

- Det er blitt en tradisjon å gi et byggverk som auksjoneres til inntekt for TV-aksjonen. Vi håper mange vil være med og by på den fine benken barna bygde i løpet av byggeskolen, sier kommunikasjonssjef Cato A. Mørk, i bygg- og eiendomsutviklingsselskapet NCC Construction AS, som arrangerer byggeskolen.

Byggeskolen skal vekke interessen for byggebransjen og praktisk arbeid, gi barna en morsom og utviklende sommeruke og øke miljøbevisstheten. Deltakerne på byggeskolen i Oslo i år var elever ved Østensjø skole og barn av NCC-ansatte. Fire tilsvarende benker ble gitt til nærmiljøet på Østensjø, og benken er basert på en tegning fra Vetle ved Østensjø skole. Totalt var 100 barn med på byggeskolen i Oslo og Bergen.

Bud på benken kan gis her!