Caterpillar selger sine brukte maskiner på Mascus

Caterpillar har inngått en samarbeidsavtale med markedsplassen Mascus for brukte maskiner på internett.

Caterpillar har brukt internett som en viktig kommunikasjonskanal i mange år, og forstår viktigheten av dette mediet for fremtiden. I tillegg til hovedportalen www.cat.com, var Cat også en av de første produsentene i verden som etablerte et nettsted for salg av brukte maskiner. Dette for å hjelpe kundene å finne og vurdere brukte kvalitetsmaskiner tilgjengelig for salg, fra Cat-forhandlere rundt om i verden.

Brukt utstyr fra Cat forhandlere vil nå bli tilgjengelig på Mascus, og vil dermed øke tilgjengeligheten på nettet.

- Partnerskapet med Mascus støtter Caterpillar’s salgsstrategi på brukte maskiner. Maskinene vil bli betydelig mer synlig for kunder som surfer på nettet etter brukte maskiner, sier marketing & sales operations manager i Caterpillar Inc., Robert Gregus.

Til sammen vil Caterpillar Inc. publisere og oppdatere mer enn 40 000 brukte maskiner fra 160 Caterpillar-forhandlere på Mascus. En direkte integrasjon mellom CatUsed og Mascus sikrer høy kvalitet på oppføringene fra forhandlerne. Mascus vil presentere hele beholdningen på 35 språk, ut til hele verden.

- Med Mascus sin sterke posisjon, synlighet og internasjonale tilstedeværelse, vil Caterpillar Inc. hjelpe sine forhandlere å nå ut til et stort publikum av kjøpere som hver måned besøker Mascus. Dette vil øke salget av brukte Cat maskiner, sier salgsdirektør Rickard Petersson i Mascus.