Arkitekt - JM Byggholt

JM AB er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten har fokus på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspansive storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Omsetning på ca 9 milliarder kroner i 2009. Det er i underkant av 2000 ansatte. JM Byggholt AS, datterselskap av JM AB, har virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen. I region Oslo står vi bl. a. bak prosjekter som Waldemars Hage, Skøyenåsen, Pareliusveien, Grefsen Stasjon, Lillogrenda, Rodelunden, Trulsrudmarka og Bragernes Strand.

FirmaJM Byggholt AS
FylkeAkershus
StedBærum
Søknadsfrist11 november

ARKITEKT

 

Stillingen innebærer:

Vi søker etter engasjerte medarbeidere med interesse for å arbeide i et tverrfaglig miljø og i samarbeid med virksomheten på våre byggeplasser.

 

Vi tilbyr varierte og interessante oppgaver knytet til alle faser i planlegging og prosjektering av boliger. Prosjektene våre spenner over et vidt spekter fra småhus til bymessig blokkbebyggelse.

 

Ved spørsmål om stillingen, kontakt:

Prosjekteringssjef Edmund Ekeland, tlf 934 00 595, edmund.ekeland@jmbyggholt.no

 

Arbeidssted: Bærum. Søknad sendes til stilling@jmbyggholt.no senest 11. november. Merk søknad med stillingstittel. For mer utfyllende informasjon om stillingen og om oss, se www.jmbyggholt.no

Vis flere stillinger: