stor

Eiendomsutvikler - Stavanger-regionen

Veidekke ASA er en ledende skandinavisk entreprenør og utvikler med 6.000 ansatte og en omsetning på 15,6 milliarder kroner (2009). Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur der de ansatte eier 19% av aksjene. Virksomheten spenner over et vidt spekter av bygge- og anleggsoppdrag, utvikling av bolig- og næringsbygg for private og offentlige kunder, asfaltvirksomhet og veivedlikehold samt innsamling og gjenvinning av avfall. Veidekke Eiendom AS er en divisjon i Veidekke ASA, med ca. 50 ansatte og en omsetning på ca. 1,4 mrd. kroner. Veidekke Eiendom AS kjøper tomter og utviklingseiendommer for utbygging til boliger, kontorer, forretninger eller bygg for offentlig virksomhet. Selskapet er en langsiktig partner i eiendomsutvikling og har en rekke spennende fremtidige prosjekter.

FirmaVeidekke
Fylke
SøknadsfristSnarest

I Stavanger-regionen har man et tett samarbeid med søsterselskapet Block Berge Bygg. Ved regionskontoret til Veidekke Eiendom skal det nå ansettes:

 

Eiendomsutvikler i Stavanger-regionen

- med fokus på tomtekjøp, prosjektutvikling, myndighetskontakt og overlevering

Eiendomsutvikleren får ansvar for utvikling av eiendomsprosjekter innen bolig og næring. Stillingen vil ha en kobling mellom kommersiell tenkning og konkret prosjektstyring.

Den som blir ansatt får ansvaret for hele utviklingsprosessen fra identifisering av prosjekt med markeds- og reguleringsmessige vurderinger, via produksjon til kundeoverlevering.

Aktuelle kandidater kan ha erfaring fra for eksempel innkjøp, offentlig godkjenning eller prosjektutvikling. Det er viktig at man har evne til å tenke helhetlig og kommersielt.

Regionskontoret er i en oppbyggingsfase og rette vedkommende vil ha gode utviklingsmuligheter.

 

Kontaktperson i Veidekke Eiendom:

Regiondirektør Eyvin M. Olsen, 916 64 950 / eyvin.olsen@veidekke.no

Kontaktpersoner i A`HEAD:

Konsulent Hard Olav Bastiansen, 918 29 828 / hob@ahead.no

Research Manager Lin Therese Fredriksen, 924 45 428 / ltf@ahead.no

 

Henvdelse sendes så snart som mulig via A`HEADs nettsider ahead.no eller på e-post: til ahead@ahead.no

Vis flere stillinger: