Prosjektledere innenfor bygningsfaget

NP Bygg AS er en entreprenørbedrift som ble etablert i 1986 og har i alle år vært en tradisjonell og dyktig tømrerbedrift som har ivaretatt sin profesjon på en profesjonell og utviklende måte. Selskapet har hatt en rivende utvikling de siste år, både fagmessig og omsetningsmessig. I dag opererer selskapet hovedsakelig som totalentreprenør. Vi har ca 30 ansatte som er dyktige og motiverte, i tillegg til et stort nettverk av spesialister på ulike fagfelt. Bedriften er nå som en av landets første entreprenørbedrifter, sertifisert som Miljøfyrtårns bedrift.

FirmaNP Bygg AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vi søker nå prosjektledere som skal være med på videre vekst og utvikling. Du har gjerne en teknisk bakgrunn eller bakgrunn som tømrer. Personlige egenskaper vi verdsetter er proaktiv, deltakende og engasjert.

Du liker tanken på å arbeide i en bedrift som er opptatt av å fylle de 3 viktigste elementene innenfor samfunnsansvar, og derfor være med på å utgjøre en liten forskjell:

• Økonomisk verdiskapning

• Sosialt ansvar

• Miljøhensyn

Vi kan tilby godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, store utfordringer og utviklingsmuligheter. Søknadsfrist så snart som mulig/ 31 oktober.

For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med daglig leder Tor Helge Eikeland tlf 908 31 278, eller send søknad på post@npbygg.no eller NP Bygg AS, PB 6094 Etterstad, 0601 Oslo.

Vis flere stillinger: