Betonmast bygger for Tun Media

Betonmast Bygg AS har inngått kontrakt med Schweigaardsgate 34 AS om bygging av nye kontorlokaler for Tun Media i Schweigaardsgate 34E.

Dette er totalentreprise med tiltransportert koordineringsansvar for ventilasjon, arkitekt og heiser. Kontraktssum er på ca. 26 mill.kr. Byggestart var januar 2010 med overtagelse 1. desember 2010.

Betonmast Bygg AS synes det er spennende å være med på byggeprosjekter i nærområdet og kontrakt er vunnet i skarp konkurranse med flere store entreprenører.

Tun Media holder i dag til i Schweigaardsgate 34A og kan daglig se fremdrift på deres nye arbeidsplass.

Prosjektet omfatter total rehabilitering av eksisterende 4. etg. på ca. 1000m2 og ca. 1000m2 nybygg fordelt på 5. og 6. etg. Før råbygg av 2 nye etasjer startet i februar 2010 måtte eksisterende leilighet og kantinekjøkken rives i 5. etg. Dette var meget komplisert konstruktiv riving som ble utført etter rigid utarbeidet prosedyre og helt etter planen.

De nye lokalene fremstår som lyse, åpne og moderne. De to øverste etasjene får panoramautsikt over Bjørvika og mest fremtredene på bygget er fasaden bestående av uavbrutte horisontale glassfelt. Alle etasjer er bundet sammen med en interntrapp midt i kontorlandskapet og de øverste 2 etasjer har stor åpning som underbygger inntrykket av åpenhet.