Milwaukee på turne

En stor rød trailer fylt med Milwaukee elverktøy turnerer nå Norge.

Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Bergen og Haugesund er blant byene som de neste ukene får besøk av Milwaukee Big Red Truck Tour 2010. På programmet står blant annet verktøytesting, konkurranser og grillmat.

- Hovedpoenget med denne turneen er at sluttkunden skal få muligheten til å teste Milwaukee og bli bedre kjent med verktøyrangen Milwaukee tilbyr, sier Silje Torre Netskar, markedsansvarlig i Essve Norge AS.

Byggeindustrien besøkte Milwaukee-traileren da den tilbrakte en dag hos H.C. Thauglands Trælastforretning på Abildsø i Oslo. En rekke nysgjerrige håndverkere var på plass for å teste ut verktøyet.

– Det er helt klart en utfordring å få håndverkere til å skifte merke. Elverktøy handler mye om følelser og hva man er vant til, sier Torre Netskar og legger til at de generelt fokuserer mye på demodager der kundene faktisk får prøvd ut kvaliteten på Milwaukee verktøyene.

 Essve Norge har hatt det amerikanske elverktøymerket i sortimentet siden mars. Silje Torre Netskar mener Milwaukee nå er på vei opp og frem i det norske markedet..

 – Vi jobber fortsatt med å bygge ut forhandlernettet for å øke distribusjonen og det gjenstår mange butikker, men vi er fornøyde med hva vi har fått til så langt, fastslår hun.

Her kan du se listen over steder Milwaukee-traileren vil besøke de kommende uker.