stor

Advokat

Veidekke ASA er en ledende skandinavisk entreprenør og eiendomsutvikler med ca. 6000 ansatte og en omsetning på 15,6 milliarder kroner (2009). Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur der de ansatte eier 19,3 % av aksjene. Virksomheten spenner over et vidt spekter av bygge- og anleggsoppdrag, utvikling av bolig- og næringsbygg for private og offentlige kunder, asfaltvirksomhet og veivedlikehold, samt innsamling og gjenvinning av avfall.

FirmaVeidekke ASA
Fylke
SøknadsfristSnarest

Veidekke ASA søker ny ADVOKAT

Veidekkes juridiske avdeling yter råd til de ulike virksomhetene samt den sentrale ledelsen i konsernet. Det legges stor vekt på forebyggende arbeid, og det er løpende og tett dialog med den operative virksomheten. I tillegg forestås enkeltsaksbehandling samt opplæring av våre ansatte. Fagområdene spenner vidt med hovedvekt på entreprise- og anskaffelsesrett. Avdelingen består i dag av fire advokater og en kontormedarbeider. En av advokatene har etter 10 år hos oss besluttet å gå over i ny stilling utenfor konsernet og vi har derfor ledig stilling som advokat.

 

Advokaten vil ha sitt virkeområde rettet særlig mot Veidekke Entreprenør, som utgjør den største virksomheten i konsernet og står for over halvparten av omsetningen med ca. 8,1 mrd. kroner og ca. 3 250 ansatte.

 

Vi ønsker at vår nye medarbeider:

 

* Har solid bakgrunn og minimum 4 års relevant erfaring, fortrinnsvis fra bygg- og anleggsbransjen eller annen prosjektrelatert virksomhet. Det vil bli lagt særlig vekt på om kandidaten har solid erfaring med kontrakts-, entreprise- og anskaffelsesrett.

* Har god evne til muntlig og skriftlig fremstilling

* Har god evne til å drive veiledning og opplæring

* Er samarbeids- og motivasjonsorientert

* Er løsningsorientert og serviceinnstilt

* Har evnen til å arbeide selvstendig

 

Vi tilbyr:

 

* En stilling med spennende problemstillinger innen kontrakts-, entreprise- og anskaffelsesrett.

* Proaktivt arbeid ut mot divisjonen, deriblant kursing/opplæring, m.m.

* Et faglig godt kollegium med 4 advokater på juridisk avdeling.

* Et svært godt arbeidsmiljø med god personalpolitikk.

* Konkurransedyktige betingelser.

 

For nærmere informasjon om stillingen kontakt Veidekkes konsernadvokat John Strand på tlf. 918 08 414 eller Tor-Egil Ruud hos Bjerke & Luther på tlf. 22 40 40 80.

Søknad sendes via www.bjerkeluther.no

Vis flere stillinger: