Seksjonsleder Stavanger

Norconsult er med sine 1700 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Selskapet leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er eiet av ansatte, har hovedkontor i Sandvika og 47 andre kontorer i Norge og i utlandet. Se www.norconsult.no

FirmaNorconsult
FylkeRogaland
SøknadsfristSnarest

Grønne rom - Planlegging - Utredning - Estetikk - Analyser

 

Visste du at Norconsult har et av Norges største fagmiljøer innenfor arkitektur, landskap, planlegging og utredning? Vi har et sammensatt og kreativt miljø med bl.a. mange dyktige arkitekter, landskapsarkitekter, geografer, samfunnsvitere og ingeniører, og vi blir stadig flere. I sterk konkurranse har vi de siste årene vunnet flere prestisjeprosjekter.

Nå vil vi satse enda sterkere i Stavanger gjennom etablering av en egen seksjon innenfor arkitektur, landskap, planlegging og utredning. Vi har allerede ansatt 6 medarbeidere som nå venter på en leder. Dette er en spennende mulighet til å utvikle og lede et kompetent fagmiljø innenfor rammen av Norconsults sterke posisjon som Norges største flerfaglige rådgiver.

Vi søker en initiativrik og drivende person som evner å lykkes sammen med andre dyktige fagfolk, og trives med å jobbe i et tverrfaglig miljø. Du blir en del av et faglig nettverk, og gis muligheter for etterutdanning og utenlands- opphold. Norconsult i Stavanger har moderne kontorlokaler sentralt ved Viking stadion. Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte.

Er du interessert i denne muligheten, så ring gjerne

Randi Flugstad i Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70, Sigurd Rugsland i Norconsult, tlf. 45 40 12 65, eller kontorleder Einar Iversen, tlf. 45 40 46 20. Kortfattet søknad med CV merket 64670, sendes delphi@delphi-consulting.no snarest. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Arbeidssted:Stavanger

Kontaktperson:Randi Flugstad, Delphi Consulting as

Telefon:23 33 27 72

Vis flere stillinger: