Prosjektleder VVS/KEM

YIT er Norges ledende leverandør av tekniske bygginstallasjoner, selskapet har en omsetning på ca. 4 milliarder kroner og 3300 ansatte i Norge. YIT med lokasjon Porsgrunn og Tønsberg leverer nyinstallasjoner og service innen innen faggruppene ventilasjon, inneklima, elektro, automasjon, kjøling, energisparing, rørfag, IKT, audiovisuelle løsninger og sikkerhet. Vi er 130 dyktige medarbeidere fordelt på prosjekt og service med et trivelig og godt arbeidsmiljø. På grunn av høy aktivitet og stadig økende oppdragsmengde vil vi gjerne ha flere med på laget. www.yit.no

FirmaYIT AS
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
SøknadsfristSnarest

Ønsker du å jobbe i et tverrfaglig miljø? Til vårt kontor i Porsgrunn søker vi etter en erfaren prosjektleder VVS/KEM

 

Som prosjektleder VVS/KEM vil du være et av knutepunktene for vårt VVS miljø. Du vil ha totalansvaret for prosjektgjennomføring, fremdrift, kvalitet, tekniske løsninger, samarbeidspartnere og økonomi. Du vil også arbeide med salg og tilbudsutarbeidelse i gode tverrfaglige team. Kundeoppfølging er en viktig del av arbeidet og sammen med våre oppdragsgivere finner du optimale løsninger for deres behov. Du er en ledertype, har gjennomføringsevne, er målbevisst, initiativrik og positiv. Du stiller store krav til kvalitet og pålitelighet hos deg selv og andre. Siden arbeidet innebærer mye kundekontakt er det viktig at du trives med dette.

Vi søker en sivilingeniør/ingeniør med erfaring fra ventilasjons-/rørleggerbransjen. Lang relevant erfaring i liknende stilling kan kompensere for manglende utdanning.


Søk online på www.adecco.no/select

For spørsmål om stillingen kontakt rådgiver i Adecco Lisbeth Garstad, 91173932

Vis flere stillinger: