Avdelingssjef Oslo

Lemminkäinen Group

Lemminkäinen er en 100 år gammel finsk bygg og anleggsentreprenør. Selskapet har Norden og Baltikum som sitt hovedmarked og opererer i alle segmenter av bygg- og anleggsmarkedet. I 2008 hadde konsernet en omsetning på 22 mrd. kr. og 9669 ansatte. (www.lemminkainen.fi)

Lemminkäinen Norge AS er et datterselskap av Lemminkäinen Group. Det norske selskapet har sin virksomhet innen asfalt, grus/pukk, og drift og vedlikehold av veier. I 2009 hadde selskapet en omsetning på 1.110 mill. kr. og 388 ansatte.

FirmaLemminkainen Norge AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vi søker avdelingssjef til å lede vår avdeling i Oslo. Riktig person er en sterk relasjonsbygger, person som trives med personalansvar og i rollen som motivator.

Du må ha evne til å bygge et godt arbeidsmiljø og være tilgjengelig for både kunder og ansatte. Du er resultatorientert, strukturert, systematisk og har god forretnings-forståelse.

Lemminkäinen innehar en sterk posisjon og er i positiv utvikling. Vi ønsker oss en person som kan bidra til å utvikle avdelingen og øvrig virksomhet i distriktet videre.

Les mer om stillingen på www.raadgiverhuset.no. Der kan du også registrere din CV og søknad. Eventuelle spørsmål kan rettes til Raadgiverhuset ved senior bedrifts-rådgiver Trygve Moe, tlf. 911 49 100, eller researcher Anne-Sofie Riis Asplin, tlf. 930 30 840

 

Søk på stillingen ved å gå inn på linken nedenfor:

https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=777654501&culture_id=NB-NO&company_id=149113268

Vis flere stillinger: