Business Line Manager Tunnelutstyr for entreprenører og gruver (URE)

Atlas Copco er et internasjonalt konsern med 34.000 ansatte. Omsetningen på verdensbasis er SEK 64 milliarder kroner. Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS er er selskap i Atlas Copco gruppen innenfor forretningsområdet Construction and Mining Technique. Selskapet har ansvar for markedsføring, salg og service av Atlas Copcos utstyr til anleggs- og gruvekunder i Norge, på Færøyene og Island. Selskapet er lokalisert på Langhus i Ski kommune og har 75 ansatte. Selskapet omsatte produkter og tjenester i 2009 for 368 mill. kroner.

FirmaAtlas Copco AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Ledelse av firmaets aktiviteter mot kundegruppene. Identifisere og utvikle forretningsmuligheter. Videreutvikle rutiner for kundeoppfølging. Markedsføring av vårt utstyr. Salg- salgskanaler. Følge opp produktsortiment. Bindeledd mot fabrikk. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe. Resultat- og budsjettansvar for eget område.

Kvalifikasjoner og erfaring:

Teknisk utdannelse fra høyskole/universitet, gjerne med tilleggsutdanning innen markedsføring/økonomi eller relevant erfaring. Gode ferdigheter i engelsk skriftlig og muntlig. God IT kompetanse.

 

Annet:

Kommersiell forståelse og innstilling. Gode samarbeidsegenskaper. Analytisk og løsningsorientert. Kunne arbeide i team såvel som selvstendig. Bransjeerfaring ønskelig. Stillingen medfører uregelmessig arbeidstid og en del reisevirksomhet.

 

Personlighet:

Engasjert, lojal, serviceinnstilt med en positiv innstilling.

Bosted:

Oslo/Akershus

 

Kontakt: Wenche Fossli

Phone: + 47 64 86 03 52/+47 93 81 11 18

Email: wenche.fossli@no.atlascopco.com

Send Application To: wenche.fossli@no.atlascopco.com

Vis flere stillinger: