Løvenskiold optimerer

Løvenskiold Handel AS tar i bruk CLARITY Replenish for å optimere sine innkjøp og vareforsyning.

Inventory Investment AS, et ledende spesialistmiljø innen resultatorienterte løsninger for prognostisering samt optimering av innkjøp og vareforsyning underrettet i dag at det er inngått en avtale med Løvenskiold Handel AS om å ta i bruk spesialistverktøyet CLARITY Replenish for å optimere den inngående varestrømmen til selskapets sentrallager på Fossum.

CLARITY Replenish, som utvikles av Atlanta-baserte Blue Ridge®, er allerede i bruk som innkjøpssystem hos flere toneangivende nordiske handelsselskaper.

- For Inventory Investment er vi stolte over å ha blitt valgt som leverandør til Løvenskiold Handel AS. Selskapets virksomhet og behovet for optimering av innkjøp gir Løvenskiold Handel AS en ypperlig mulighet til å utnytte løsningens omfattende funksjonalitet og fleksible platform fullt ut. Vi ser frem til et langsiktig og fruktbart samarbeide, sier Sverre Rosmo, daglig leder i Inventory Investment.

- Vi er meget tilfredse med valget av leverandør, sier Espen Marthinsen, Forsyningsdirektør i Løvenskiold Hande AS.

- Teamet i Inventory Investment har en lang rekke vellykkede prosjekter av denne typen bak seg. Dette sammen med en meget funksjonsrik løsning og grundig prosjektmetodikk, gjorde oss sikre på at vi valgte riktig leverandør. Basert på oppnådde resultater, har vi solide forventninger til de forretningsmessige effektene fra systemet.