Peab bygger Skullerud Torg

Peab har fått i oppdrag å bygge 135 leiligheter på Skullerud Torg i Oslo.

Prosjektet består av to byggetrinn med 82 leiligheter i første trinn som omfatter bygg B og C, og 53 leiligheter som omfatter bygg A. Det er nå solgt tilstrekkelig til at byggeprosessen kan starte i januar. Beregnet ferdigstillelse er vår/sommer 2012 for alle leilighetene. Kontraktssummen er på 140 MNOK og byggherre er Olaf Helsets vei 1. Stor-Oslo Prosjekt er engasjert som byggherrens prosjektleder. Stor-Oslo Invest er medinvestor i prosjektet.

- Skullerud Torg er et leilighetsprosjekt for de som har krav til standard og innhold, og samtidig setter pris på praktiske løsninger, sier regionsdirektør i Bolig Entreprenør Geir Skoglund. –Olaf Helsets vei 1 er en ny byggherre for Peab, men det har vært en fin prosess fra vi leverte anbudet til kontrakten ble signert, så det lover godt for det videre samarbeidet, sier Geir Skoglund.

- En av årsakene til at vi har valgt Peab er at selskapet har hovedfokus på kundetilfredshet og at Peabs overordnede ide er kvalitet i alle ledd, sier Geir Johnsen, prosjektleder i Stor-Oslo Prosjekt.

I 1. etasje på bygg A mot torget blir det to mindre næringsseksjoner som er tenkt benyttet til kaffebar, grønnsakshandler, kiosk eller tilsvarende. Det er ønskelig å skape et hyggelig torg for beboerne og den omkringliggende bebyggelsen. Det er lagt vekt på miljøvennlige løsninger.

Bomiljøet blir ofte best når det er en blanding av folk i alle aldre og livsfaser. Derfor har prosjektet en fornuftig miks av leilighetsstørrelser fordelt på 2-, 3-, og 4-roms leiligheter og det vil passe for en bred målgruppe.

Alle leilighetene får egen romslig balkong eller uteplass med utgang fra doble dører i stuen. Balkongene får skyvbart sjalusi. Fra parkeringsanlegget blir det heis til alle leilighetsetasjene. Arkitekt er Felix Arkitekter.