Flott forestilling fra Glava

Tirsdag inviterte Glava 700 personer til to forrykende jubileumsshow på Chat Noir i Oslo. Og jubilanten har all grunn til å være stolt over showet de kunne vise til. (Se billedkarusell)

Glava, som har betydd veldig mye for veldig mange personer gjennom 75 begivenhetsrike år, feirer i disse dager sitt 75-års jubileum.

Ledelsen i selskapet mente en god måte å feire jubileet på var å invitere kunder, andre samarbeidspartnere og alle ansatte til en jubileumsforestilling.

For å få plass til alle gjestene måtte showet kjøres i to omganger. 350 gjesteri første runde og alle de ansatte i runde nummer to.

Byggeindustrien fikk være med på den første runden, og vi ble på alle måter imponert over showet som ble satt i stand.

Ikke minst med tanke på den sterke involveringen av egne ansatte. Det er tydelig at det arbeider mange store talenter i isolasjonsgiganten.

Showet ble ledet med stø hånd av Brede Bøe, kåret til Norges morsomste mann, noe han også viste oss under showet.

Flere lengre videosekvenser innimellom ble fremført via storskjerm. Disse meget proft utformede innslagene gav oss en god pekepinn på historien bak industrieventyret Glava. Vi fikk med oss starten på selskapet og historien til gründerne og de som har bygget selskapet opp gjennom årene.

Vi fikk også se nærmere på hvor viktig produktet Glava har vært i å bygge opp standarden til de norske hjem gjennom de siste 75 år. Vi fikk også i disse sekvensene stifte nærmere bekjentskap med mange av de ansatte i selskapet. Dessuten fikk vi slått fast at selv om Glava har en suksesshistorie bak seg, har de på ingen måte tenkt å hvile på laurbærene. De satser i høyeste grad videre, og har mange planer for fremtiden.

Det tre timer lange showet ble delt i to, med en times matpause på midten. Både før og etter pause fikk vi også se flere musikalske innslag, med hovedvekt av egne ansatte i hovedrollene.

Andreas Hompland holdt et glitrende kåreri, med sine muntre skråblikk på verden rundt oss.

Det var også lagt inne noen taler, selvsagt fra både adm. dir. Jon Karlsen og styreformann Sigurd Natvig.

Glava har i forbindelse med feiringen av 75-årsdagen gitt beskjed om at i stedet for en gave, ønsker de heller en donasjon til kreftsaken. I tillegg til selv å gi en god slump med penger har samarbeidspartnere gitt villig til den gode saken. Personalsjef Åse Brødholt i Glava kunne dermed overrekke en gavesjekk på 3x75 000 kroner til generalsekretær Anne Lise Ryel i Kreftforeningen. Hun takket for gaven kunne slå fast at den kom meget godt med.

Byggeindustrien kommer i neste utgave av bladet med en egen reportasje rundt 75-års jubileet til Glava.