Robust håndverkerradio

Enten du står foran, på siden eller bak så hører du Bosch sin nye håndverkerradio Power Box GML 20 Professional.

Godlyden stammer fra en effektiv subwoofer og fire gode høytalere som hver og en sender lyd av høy kvalitet til hele anleggsområdet. Radioen gir mulighet for å høre på nyheter og musikk i et lydnivå opp til 20 watt.

Betjeningspanelet består av et stort LCD-display hvor man kan søke etter kanaler automatisk, eller velge mellom egen MP3/WMA-musikk fra enten iPod, SD-kort eller en USB-minnepinne. FM-mottakeren skal være så god at den mottar et klart signal, uavhengig av hvor i landet man arbeider. Det kan lagres opp til 20 radiokanaler.

Musikken stopper ikke hvis man mister Power Box. Maskinen er pakket inn i en støtsikker aluminiumsramme som sikrer at den spiller videre – selv etter et fall på opptil to meter.

Den har heller ikke problemer med slipestøv, sagflis, maling eller kaffesøl. Den er bygget for å tåle vær og vind, og den oppfyller den amerikanske militærstandard IP54 om støv- og vanntetthet. Derfor er det ingen grunn til ikke å bruke radioen når man arbeider. Den kan kjøre på Litium-ion-batterier fra Bosch og kan også spille opp til fest på en grillaften, på stranden eller i andre utendørssituasjoner der det passer seg. Den kan også passe på rommet til tenåringen.

Man kan lade opp mobilen eller annet elektronisk utstyr via USB-inngangen. Du kan også koble andre Bosch-produkter til Power Box GML 20 Professional. Det er innebygget to strømuttak på 230 volt hver. Radioen får selv strøm fra 230 volt eller fra et 14,4 eller 18 volts Litium-ion-batteri fra Bosch.

Power Box GML 20 Professional veier 10,2 kilo.