Nordbohus lanserer ny hyttekatalog

Nordbohus lanserer i disse dager sin nye hyttekatalog Nordbohus FRI. Her tilbyr boligkjeden innflyttingsklare hytter.

I den nye katalogen er det 19 unike hytter for fjord, fjell, byfolk, sjøfolk og fjellglade vandrere. Størrelsen på hyttene varierer fra 35 til 125 kvm.

Hyttekatalogen inneholder Nordbohus sine bestselgere som Corner, Yatzy og Ro. I tillegg byr katalogen på spennende nyheter. En av disse, hyttetypen Uno, har skapt stor interesse, er allerede solgt og er under bygging.

Flere vil ha ferdig hytte
Tradisjonelt prissettes en hytte med utgangspunkt i en byggesettleveranse som består av ferdig kappede materialer uten murarbeid og tømrerarbeid blant annet.

– Vi har i den senere tiden imidlertid registrert at flere ønsker en innflyttingsklar hytte fremfor et byggesett. Nordbohuskjeden ønsker her å komme markedet i møte samtidig som vi tilbyr kvalitetshytter til akseptabel pris, sier markedssjef Stian R. Moursund i Nordbohus som mener utvalget i Nordbohus FRI er godt tilpasset folk flest og representerer en oppnåelig hyttedrøm.

Bygd for å vare
Alle hyttene til boligkjeden er utviklet i tråd med Nordbohus Byggesystem som er Teknisk Godkjent av Sintef Byggforsk.

– Godkjenningen gir markedet trygghet for at hyttene er i henhold til gjeldende myndighetskrav, og at de har Nordbohuskvalitet, kommenterer Moursund.