Trainee - Mesta Konsern as

Mesta er Norges største entreprenørkonsern innen bygging, drift og vedlikehold av vei, og hadde i 2009 en omsetning på ca. 5,3 mrd kroner. Mesta er organisert som konsern med datterselskapene Mesta Entreprenør as, Mesta Drift as, Mesta Eiendom as, Mesta Elektro as, Mesta Industri as, Mesta Verksted as og Geo Survey as. Mesta konsernet har hovedkontor på Lysaker.

Som Trainee i Mesta får du unike muligheter og en god start på karrieren. Programmet består av et opplæringsløp hvor du vil få individuell oppfølging, både faglig og personlig. Gjennom fire arbeidsperioder i ulike selskaper, vil du få omfattende kunnskap om og erfaringer fra hele Mesta-konsernet. Programmet setter personlig utvikling i fokus, noe som vil gjøre deg rustet til å mestre krevende lederutfordringer i framtiden.

Traineekull VII har oppstart 5.september 2011.

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn

FirmaMesta
Fylke
Søknadsfrist15.02.2011

Kvalifikasjoner

■For å være kvalifisert til opptak til traineeprogrammet må du ha utdanning på mastergradnivå. Vi søker i hovedsak deg med ingeniør- og/eller økonomibakgrunn, men også andre er velkommen til å søke.

 

Vi tilbyr

■Som Mestaansatt får du en rekke spennende og varierte oppgaver på tvers av hele verdikjeden. Viser du initiativ vil du raskt bli vist tillit og tildelt ansvar.

 

■Mesta har kontorer og prosjekter i hele Norge så flere reisemuligheter er tilstede dersom du ønsker større variasjon på periodene.

 

■Alle traineene er fast ansatt i Mesta med konkurransedyktige betingelser. Du garanteres også jobb i selskapet etter endt traineeprogram.

■Som trainee vil du nyte godt av selskapets velferdsavtaler, blant disse finner du treningsavtaler, pensjonsavtaler og innkjøpsavtaler – for å nevne noen eksempler.

 

Personlige egenskaper

■Som trainee i Mesta må du dele vårt verdisyn, være engasjert og glad i utfordringer, samt ønske å lede medarbeidere til å yte sitt beste. Det er en fordel om du kombinerer solid faglig kunnskap med forretningsmessig innsikt. Du må også være villig til å lære, utvikle deg og dele din kunnskap med andre rundt deg.

 

Diverse arbeidsforhold

■Stillingsbrøk: 100%

■Reiseaktivitet: Mer enn 100 reisedager

■Heltid

 

Kontaktinfo:

Ingvild Syvertsen 901 85 726 rekruttering@mesta.no

 

 

Vis flere stillinger: